TJÄNSTER

Med tjugo års erfarenhet av att driva redovisningsbyrå så törs vi påstå att våra tjänster uppfyller alla krav som ställs från kunder och myndigheter.
Du kan tryggt lämna din redovisning till oss och låta oss sköta det mesta av ditt företags administration. Läs mer nedan.

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss eller kontakta dem själva för en personlig kommentar.
Du hittar dem HÄR .

Bokföring

Bokslut & Årsredovisning

Deklarationer

Eller löpande redovisning som vi kallar det, handlar inte bara om att registrera inkomster och utgifter på rätt konto i bokföringen utan att även känna till en omfattande lagstiftning och normgivning som reglerar vårt arbete.
Vi har mycket bra kännedom i aktuella regelverk och ser alltid till att vara uppdaterade på alla förändringar och nyheter – allt för att din redovisning ska bli korrekt och att de rapporter du får från oss går att använda som ett tillförlitligt beslutsunderlag. Genom min roll som lärare håller jag inte bara mig själv och mina medarbetare med aktuell information, jag hjälper även medarbetare på andra redovisnings- byråer och företag att vara uppdaterade.
Om du lämnar din bokföring till oss kan du vara säker på att allt blir korrekt redovisat.

Att kunna välja rätt regelverk för din årsredovisning eller ditt årsbokslut kan vara knepigt. Vi kan hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för just ditt företag.
Du bör ju inte välja ett regelverk som är varken för enkelt eller för komplicerat.
När du gjort ditt val kan vi även göra jobbet åt dig till ett konkurrenskraftigt pris – i de flesta fall till ett fast arvode dessutom!

 

 

 

 

 

 

 

Momsdeklarationer, arbetsgivar-deklarationer, inkomstdeklaration för dig och för ditt bolag eller firma, kontrolluppgifter, Foraanmälning med mera, med flera.
Vi ordnar dem alla så att du slipper förseningsavgifter och besvärliga frågor från myndigheter.

 

 

 

 

 

 

 

 Lön

Ekonomisk utbildning

Har du funderat på att låta någon annan sköta lönerna i ditt företag, eller tror du att det blir krångligt och dyrt?
Med våra moderna program från Visma kan vi göra dina löner till en överkomlig kostnad och dessutom se till att arbetsgivardeklarationer och kontrolluppgifter kommer in till skatteverket i tid.
Vi kan även se till att betala ut löner och betala in skatter och avgifter i rätt tid och med rätt belopp.

 

 

 


Vi genomför utbildningar för företagare och för personal på andra redovisningsbyråer via vårt förbund SRF. Vi utbildar i bokföring, bokslut samt en fördjupningskurs i bokslutsarbete.
Se länk till höger för mer information om våra kurser som är Bokföring, Redovisning II och Redovisning II påbyggnad. http://www.srfkonsult.se/vara-utbildningar

För dig som är kund i Nordstans Redovisningsbyrå har vi också möjlighet att hålla företagsanpassade utbildningar.
Det kan vara nyhetsuppdateringar eller riktade utbildningar mot en eller flera personer i personalen

Med jämna mellanrum kommer vi att hålla nyhetsdagar inom skatt och redovisning så att du som kund alltid är uppdaterad på det senaste som berör dig som företagare och privatperson.

Upp

SRF Redovisning


Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, är den äldsta och ledande bransch organisationen för redovisningskonsulter. SRF grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna. SRF auktoriserar redovisningskonsulter och från våren 2013 auktoriserar SRF lönekonsulter.

Auktoriserad Redovisningskonsult

En Auktoriserad Redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Förbundets tillsyn och krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning gör att företagaren får en trygg och seriös samarbetspartner.

Kontakta oss

Du hittar oss på regementsområdet i Falun. Vi sitter i Musikkasernen på andra våningen med ingång från den vänstra gaveln, sett framifrån. Du hittar kundparkering på husets baksida.

Adress: Soldatvägen 4, 791 40 Falun
Mobil: 070-608 47 01
E-mail: info@nored.se