Det här är Nordstans Redovisningsbyrå

Nordstans Redovisningsbyrå startade i Faluns stadsdel Nordstan 1995 och drevs under företagets första räkenskapsår som Giraffen ekonomibyrå. Grundare och företagsledare är Roland Persson, Auktoriserad Redovisningskonsult och medlem och lärare inom redovisning i SRF – Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.

Så småningom flyttades kontoret till en vacker vindsvåning i det så kallade Chicagohuset i den västra delen av Falun, parallellt med övrig verksamhet bedrev jag även kontorshotell i lokalerna.

Verksamheten växte och utvecklades med fler och mer kvalificerade tjänster, kunderna bestod av allt från små enskilda firmor, handelsbolag och små och medelstora aktiebolag.
Efter några år kunde jag erbjuda ett komplett paket av redovisningstjänster och kvalificerad rådgivning inom redovisning, juridik, skatt och privatekonomisk rådgivning till både företagare och privatpersoner.

2003 kontaktades jag av Visma Services AB, ett redovisningsföretag med idag cirka 400 anställda, och blev erbjuden anställning som kontorschef för Visma i Falun. Efter fem år av stadig tillväxt där kontoret ökade från 3 till 22 anställda fick jag möjligheten att bygga upp en intern utbildningsavdelning på nationell nivå för att tillgodose behovet av utbildning för personalen i Visma Services Sverige.
Sju år senare känns uppgiften fullgjord och det är dags för nya utmaningar, jag saknade konsultrollen och den särskilda kontakt med kunden som det innebär och beslutade därför om en nystart för Nordstans Redovisningsbyrå AB.

Bolaget drivs idag av Roland och Lena Persson och har lokaler på regementsområdet i Falun.

Företaget affärsidé är att hjälpa små och medelstora företag med dess administration.
Vi är experter på redovisnings- och skattefrågor, kunniga i bolagsfrågor och behärskar de särskilda regler som gäller inom redovisning och skatt för både enskilda firmor, handelsbolag och aktiebolag.
Vi har stor erfarenhet av kvalificerad företagsrådgivning. Våra kunder är liksom tidigare allt från små enskilda firmor till medelstora aktiebolag.

Kontakta oss gärna om du vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag till en bättre och effektivare administration.

Roland och Lena Persson

Ni når oss via mailen: info@nored.se

Upp

SRF Redovisning


Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, är den äldsta och ledande bransch organisationen för redovisningskonsulter. SRF grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna. SRF auktoriserar redovisningskonsulter och från våren 2013 auktoriserar SRF lönekonsulter.

Auktoriserad Redovisningskonsult

En Auktoriserad Redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket. Förbundets tillsyn och krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning gör att företagaren får en trygg och seriös samarbetspartner.

Kontakta oss

Du hittar oss på regementsområdet i Falun. Vi sitter i Musikkasernen på andra våningen med ingång från den vänstra gaveln, sett framifrån. Du hittar kundparkering på husets baksida.

Adress: Soldatvägen 4, 791 40 Falun
Mobil: 070-608 47 01
E-mail: info@nored.se